Stramare integration och nya funktioner ger anv&aumlndare möjlighet att övervaka fler v&aumlrdar och fler applikationer, till ett l&aumlgre pris

AUSTIN, Texas, June  07, 2018  (GLOBE NEWSWIRE) -- SolarWinds, en ledande leverantör av kraftfull och prisv&aumlrd IT-hanteringsprogramvara, kungjorde idag signifikanta förb&aumlttringar genom hela dess SolarWinds Cloud®-portfolio, vilken består av SaaS-baserade produkter, inklusive uppdateringar av AppOptics(TM), Pingdom®, Papertrail(TM) och Loggly®. Dessa förb&aumlttringar av SolarWinds Cloud &aumlr utformade för att fördjupa synligheten över både molninfrastruktur och applikationer för att förenkla fullst&aumlndig stackövervakning för DevOps och IT Ops-proffs och möjliggöra en mer integrerad anv&aumlndarupplevelse för kunder som anv&aumlnder mer &aumln en produkt.

Nya funktioner och kapaciteter för AppOptics, Pingdom, Papertrail och Loggly
Specifika förb&aumlttringar som breddar övervakningsstödet för infrastruktur och applikationer, samt förb&aumlttrar enkelheten, inkluderar:

  • AppOptics - Ger nu en enhetlig vy för att snabbt identifiera avvikelser och anv&aumlndningsmönster genom nya v&aumlrdkartor och kapacitet för visning av v&aumlrdlistor. Stöd för sju programmeringsspråk, nu &aumlven inklusive Ruby, Go och Node.js®, vilket möjliggör en djupare synlighet i infrastruktur och applikationer. AppOptics-integrationen med Papertrail och Loggly tillg&aumlngliggör loggar för att ge kontextuell information för felsökning.
  • Pingdom - Ger nu upp till 13 månaders data för att fördjupa övervakningen av digitala upplevelser. Nu kan anv&aumlndarna dessutom generera delbara onlinerapporter för effektiv kommunikation mellan olika team. 
  • Papertrail - L&aumlgger till en ny h&aumlndelsevisare, nya hastighetsgrafer och förb&aumlttringar av kontrollpanelen för att påskynda felsökning.
  • Loggly - Tillhandahåller nu förkonfigurerade instrumentpaneler baserat på logotyper för att förenkla övervakningen över komplexa miljöer. 

"Papertrails kraft ligger i dess enkelhet", s&aumlger Dave North, chef för DevOps at Signiant, ett amerikanskt media- och underhållningsföretag. "De nya funktionerna bygger på produktens anv&aumlndbarhet och l&aumlgger till verkligt v&aumlrde. Jag kan till exempel spara tid genom att skapa favoritgrupper i instrumentpanelen. De nya hastighetsgraferna &aumlr s&aumlrskilt v&aumlrdefulla, eftersom de låter oss visualisera felprocenten och snabbt avgöra om vi har ett litet eller stort problem."

Utöver dessa nya funktioner kan en stramare integration inom portföljen ge anv&aumlndarna möjlighet att kors-lansera över olika SolarWinds Cloud-produkter. Det betyder att DevOps-proffs nu enkelt kan förflytta sig från en instrumentpanel som belyser belastningstidsproblem på en webbsida, till, till exempel, en detaljerad loggvy för att felsöka ett problem med programinfrastrukturen.

"Det &aumlr för svårt och dyrt för DevOps och IT Ops-proffs att ha en övergripande övervakning av prestandan för moderna applikationer i deras miljö", s&aumlger Christoph Pfister, vice vd för produkter hos SolarWinds. "Denna lansering som vi gör idag utökar våra omfattande övervakningsförmågor över infrastruktur och applikationer. Med hj&aumllp av dessa kraftfulla, prisv&aumlrda produkter kommer våra kunder att se hela bilden av spår, m&aumltv&aumlrden, loggar och den digitala upplevelsen och kunna förb&aumlttra responsen hos sina applikationer samt göra deras liv mycket enklare."

Förb&aumlttringarna av SolarWinds Cloud &aumlr de senaste milstolparna i företagets str&aumlvan att leverera en upps&aumlttning övergripande, enkla och prisv&aumlrda fullst&aumlndiga stackövervakningslösningar. SolarWinds mål &aumlr att möjliggöra en enda vy av infrastruktur, program och digital erfarenhet, vilket i sin tur kommer att hj&aumllpa kunderna att lösa sina mest komplexa prestanda- och drifts&aumlkerhetsproblem snabbt, enkelt och till överkomliga priser.

Priss&aumlttning och tillg&aumlnglighet
De förb&aumlttrade SolarWinds Cloud-erbjudandena &aumlr tillg&aumlngliga med omedelbar verkan. Priss&aumlttningen &aumlr från $7,50 per månad för AppOptics, från $9,95 per månad för Pingdom, $7,00 per månad för Papertrail och $99,00 per månad för Loggly.

*Aktuella priser per den 4 juni 2018, i amerikanska dollar. Priss&aumlttningen kan variera beroende på jurisdiktion och g&aumlllande valuta. Kontakta en lokal förs&aumlljningsrepresentant för SolarWinds för att hitta priser som &aumlr specifika för din jurisdiktion.

Ytterligare resurser

Ta kontakt med SolarWinds

Om SolarWinds
SolarWinds erbjuder kraftfull och prisv&aumlrd IT-hanteringsprogramvara till kunder över hela v&aumlrlden, från Fortune 500®-företag till småföretag, managed service providers (MSP), myndigheter och utbildningsinstitutioner. Vi fokuserar uteslutande på IT-, MSP- och DevOps-proffs och str&aumlvar efter att eliminera den komplexitet som våra kunder har tvingats acceptera från traditionella programvaruförs&aumlljare. Oavsett var IT-tillgången eller -anv&aumlndaren finns levererar SolarWinds produkter som &aumlr enkla att hitta, köpa, anv&aumlnda, underhålla och skala, samtidigt som de får makten att ta itu med viktiga delar av infrastrukturen från arbetsplatsen till molnet. Denna fokus och förbindelse till överl&aumlgsenhet inom end-to-end hybrid IT-prestationshantering har etablerat SolarWinds som v&aumlrldsledande inom både n&aumltverkshanteringsprogram och MSP-lösningar och driver liknande tillv&aumlxt över hela spektret av IT-hanteringsprogram. Våra lösningar &aumlr förankrade i vår djupa anslutning till vår anv&aumlndarbas, som v&aumlxelverkar i vårt THWACK-onlinecommunity för att lösa problem, dela teknik och b&aumlsta praxis samt delta direkt i vår produktutvecklingsprocess. L&aumls mer idag på www.solarwinds.com.

Varum&aumlrkena SolarWinds, SolarWinds & Design, Orion och THWACK &aumlr den exklusiva egendomen av SolarWinds Worldwide, LLC eller dess dotterbolag, &aumlr registrerade i U.S. Patent and Trademark Office och kan vara registrerade eller v&aumlntar på registrering i andra l&aumlnder. Alla andra SolarWinds-varum&aumlrken och -logotyper kan vara oregistrerade varum&aumlrken eller &aumlr registrerade eller v&aumlntar på registrering. Alla andra varum&aumlrken som n&aumlmns h&aumlr anv&aumlnds endast för identifierings&aumlndamål och &aumlr varum&aumlrken som tillhör (och kan vara registrerade varum&aumlrken) hos respektive företag.

© 2018 SolarWinds Worldwide, LLC. Med ensamr&aumltt.

MEDIAKONTAKTER:  
Nicole Fachet Jenne Barbour
Text100 SolarWinds
Telefon: +12128713950 Telefon: 512.498.6804
NicoleF@text100.com pr@solarwinds.com

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/daeb7fcf-3ddf-41c0-97be-238d3044bec0
http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ee3d687f-4511-48a0-9fd7-3171e56435b6
http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/05156838-17c9-4122-abc3-7bec504e6929
http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ddce2d73-50d9-4f17-be8d-21ff187c77d5
http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/df7c4694-e876-4a09-b5b0-f24d3d015a37




This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: SolarWinds Worldwide, LLC via Globenewswire

Source(s) : SolarWinds Worldwide, LLC